A punt per la Castanyada?!


CONCURS DE DISFRESSES A LA CASTANYADA DE L’AFA
Com ja va sent habitual, aquest any a la castanyada del proper dissabte 22 d’octubre, a més dels habituals tallers per infantil i primària, els alumnes de quart d’ESO, també organitzaran un concurs de disfresses amb premi pels tres millors concursants!

Com ja sabeu, tant la recaptació dels diferents tallers com la del concurs de disfresses, té com a objectiu recaptar fons pel viatge d’estudis a Londres, dels alumnes de quart d’ESO.

Animeu-vos a participar, veniu disfressats del que més us agradi, volem veure el pati de l’escola ple de disfresses !!!

NECESSITEM AJUDA!

També us recordem, que necessitem ajuda per poder preparar-la!
Aquesta festa en la qual cada any assistim gairebé 300 persones, suposa un gran esforç de preparació i recollida, i cada any ajudem només uns pocs voluntaris amb el treball i esforç que ja us imagineu que ens suposa.
Segur que amb una petita col·laboració de tots vosaltres seria molt més fàcil tenir èxit. Animeu-vos a col·laborar encara que només sigui una estona, segur que entre tots no ens suposa cap esforç.
Si voleu ajudar, podeu venir el mateix dissabte dia 22 a partir de les 11 h. al pati gran de l’escola, o bé podeu venir el diumenge dia 25 per acabar de recollir, també a partir de les 11 h. al pati gran de l’escola.
Moltes Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website