Festes

Aquesta vocalia s’encarrega d’organitzar i dinamitzar diverses iniciatives festives durant el curs per tal de crear un vincle més estret entre les famílies, l’escola i el barri.

Activitats que s’organitzen

Quan els nostres petits comencen l’escola, és una nova etapa a la seva vida, un moment ple d’il·lusió, d’expectatives, incertesa i també de pors. Des de l’AFA organitzem una xocolatada per les noves famílies, per presentar-nos, però sobretot per donar a les famílies l’oportunitat de compartir les seves primeres impressions amb les altres, per conèixer-se i gaudir una estona amb els seus fills/es.

Hi ha anys que  organitzem la castanyada a l’escola. Si no es fa una festa, s’intenta organitzar algun altre tipus de dinàmica per mantenir aquesta costum cultural nostra.

Participem en el cercavila duent els nostres gegants (Tomàs i Tomasa) i acompanyats per el grup de Batucada.

Una de les èpoques més especials de l’any és Nadal, veure la cara d’il·lusió dels nostres fills, la seva innocència… Des de l’AFA fem arribar al Patge Reial a l’escola. Els més menuts poden parlar una estona amb el missatger de SS.MM i donar-li personalment la carta amb els seus desitjos.

Proposem disfresses i fem tallers per a fer-les entre tots. També hem arribat a fer vídeos per tal que es puguin fer des de casa.. Desprès sortim a la Rua del barri.

Una jornada a l’escola amb un munt d’activitats, música, dinar, sortejos… una festa per a totes les famílies del AFA!

L’últim curs a l’escola també és un moment molt important a la vida dels nostres fills/es. Després de compartir molts anys amb els seus companys, professors, monitors… Han creat entre tots una petita família i ara arriba el moment de sortir al món, de començar una nova etapa per la qual fa anys que s’estan preparant. Des de l’AFA volem que els alumnes s’emportin un bon record d’aquests anys viscuts a l’escola i per això, en col·laboració amb l’escola, els organitzem una festa de comiat molt especial, per ells i per les seves famílies.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu

Si tens algun dubte o proposat, envia’ns un correu al mail de la vocalia [email protected]

Notícies Festes