PHOTO-2019-06-15-19-07-33.jpg

Teatre

 • Es una activitat dirigida a alumnes a partir de 4t. de Primària fins a 4t de la ESO.  Els grups es fan segons el curs escolar, però si el grup d’un curs es molt petit es pot barrejar amb el curs superior o inferior a la seva edat.  El número màxim d’alumnes per classe es de 12.
 • Grup 4t de Primària: divendres de 17h a 18h. 
 • Grup 5è de Primària: dilluns de 17:00h a 18:15h.
 • Grup 6è de Primària: divendres de 18h a 19.15h.
 • Grup 1r i 2n ESO: dilluns de 18:15h a 19:45h.
 • Grup 3r ESO: divendres de 19:15h a 20:45h.
 • Grup 4t ESO: divendres de 15:30h a 17:00h.
 • Les classes s’imparteixen a les instal·lacions de l’escola des d’inici d’octubre a finals del mes de maig i finalitza al mes de juny amb l’extrena en un teatre de les obres que han preparat els alumnes durant el curs.
 • L’activitat es impartida per la Compañia Nocturna, una companyia de teatre creada a l’any 2007, que es dedica més enllà dels seus espectacles a crear projectes on les arts escèniques són una font de serveis, difusió i aprenentatge.

Els preus depenen de la durada de la classe: 

 • Classe d’ 1h: 30€ mensuals.
 • Classe d’ 1h i 15 minuts: 32€ mensuals.
 • Classe d’ 1h 30 minuts: 34€ mensuals.

Les arts escèniques poden ser un element clau en el creixement d’una persona. Desperten d’una forma lúdica i formativa, la imaginació, l’expressió, l’empatia i la comunicació.

El teatre ens remou, ens proposa que ens mirem al mirall i que sapiguem explorar les nostres emocions. Ens incita a reflexionar, a sentir, a ser crítics i autocrítics.

El teatre ajuda al fet que nens, adolescents i joves creixin sota un prisma de confiança i versatilitat. Ajuda a relacionar-se en equip, deixant aflorar inquietuds i sensacions que sovint estan amagades. Els nostres professors de Companyia Nocturna imparteixen les classes, ensenyant tècniques per a sentir-se segurs i còmodes dalt de l’escenari. Al final i de manera sorprenent, tot aquest aprenentatge d’un mateix, acaba sent de gran utilitat a la resta d’àmbits de la vida.

La improvisació té molta importància en les nostres classes. És un exercici de valentia on és essencial ser creatiu i descobrir els múltiples recursos que tenim per encarar una situació.
Dins de cada grup es forma una petita família de personalitats que conviu setmanalment d’una forma especial i única. Un grup que viu intensament un procés de creació, on a base de tècnica i complicitat s’intenta assolir que cada escena prengui vida i transmeti veritat.

Les representacions o obres de teatre són part essencial del curs; més enllà de ser l’espectacle que es mostra al públic, és el treball en equip de tot un curs construït a base d’assajos, dubtes i debats on la persistència i la motivació, són el millor company de viatge.

clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o correu-e a vocalia en cas contrari.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o correu-e a vocalia en cas contrari.
paper-plane

Contacte

teatreafafedac@gmail.com

Notícies Teatre