jugadores de volei eso

Voleibol

 • Joves de la ESO associats a l’AFA

També oferim Volei per adults.

 • S1: dimarts i dijous de 19.30h. a 20.30h
 • S2 + S3: dilluns i dimecres de 19.30h. a 20.30h.
 • Partits (només infants): Lliga CEEB. Normalment divendres tarda o dissabte matí, dins de la ciutat de Barcelona. Com a locals, només dissabte matí.

Del 16 de setembre de 2024 al 30 de maig de 2025.

 • Aquesta activitat es realitzarà a la pista del camp gran.

Enfocar l’activitat de voleibol com a un esport educatiu que té com a principal objectiu l’educació integral dels infants i adolescents a través de la pràctica esportiva. Centrar-nos més en l’esportista que no pas en els resultats, ressaltant com a més important el fet de participar, esforçar-se, aprendre i iniciar-se de forma pedagògica en la pràctica esportiva.

En l’àmbit cognitiu, potenciar el domini de les operacions concretes i començar a controlar les abstractes. Com tenir la capacitat de reflexió, de crítica i d’autocrítica i ser capaços de posar-se en el lloc de l’altre.

A nivell motor i fisiològic tenir un domini motor i corporal total, demostrar gran capacitat d’esforç físic treballant amb ells jocs globals.

En l’àmbit social comencen a valorar el treball en equip i el sentit del grup. Consciència de la perspectiva de gènere, d’aquí que potenciem els jocs cooperatius per tal d’adquirir aptituds no individualistes.

Després de l’èxit de passades temporades, repetirem l’experiència de fer un stage de pretemporada al setembre (opcional) per iniciar dinàmiques d’equip i augmentar la cohesió del grup. Es farà una reunió informativa durant el mateix mes de setembre per explicar-ne tots els detalls. En un principi, seria de dissabte 28/09/2024 a les 11:00 fins el diumenge 29/09/2024 a les 17:00. Les dates poden variar segons la disponibilitat de les cases de colònies. El preu seria més ajustat que els anys anteriors, al reduir la durada.

 • S’ha d’estar al corrent de la quota de l’AFA per poder realitzar l’activitat.
 • Bestreta: Al mes de juliol, FEDAC Sant Andreu realitzarà el cobrament de l’import corresponent a la mensualitat del mes de setembre, al mateix compte on es realitza normalment la resta de cobraments de l’escola.
  • En cas que l’alumne/-a sigui acceptat/-da per fer l’activitat a la que opta, no es retornarà l’import de la bestreta, encara que l’alumne/-a es doni de baixa abans de començar l’activitat.
 • Criteris de selecció (en cas d’excés de demanda):
  • Haver cursat la extraescolar l’any anterior (excepte S1, que no té aquest criteri).
  • Ordre de l’arribada de la sol·licitud.
  • És a dir, s’intenta fonamentar la generació d’un grup estable.
 • Per la festivitat de Sant Jordi (23 abril) i Castaween (31 d’octubre) les activitats extraescolars es poden veure afectades, inclús ser cancel.lades.

Consultar [email protected] si hi ha places. El vocal us notificarà com procedir en cas que hi hagi.

Les inscripcions s’entenen com a definitives per a tot el curs, i no es retornen les quotes pagades en cas de baixa de l’activitat (el pagament es fa mes a mes). Si us voleu donar de baixa es pot fer fins el dia 20 del mes corrent i serà efectiva pel mes següent. En canvi, si la baixa es notifica a partir del dia 21 es cobrarà el 100% de l’import de l’activitat del mes següent.

Per exemple:

 • Baixa notificada el 19 de gener ==> No es cobrarà mes de febrer.
 • Baixa notificada el 21 de gener ==> Es cobrarà el mes de febrer, però ja no al març.

Per tramitar la baixa de les activitats, només es pot fer online mitjançant el  formulari de baixes, el qual trobareu més abaix.

 • 2 dies setmanals 36€/mensuals

El preu mensual és el prorrateig del cost de tot el curs per cadascun dels mesos.

jugadores de volei eso
clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o email a vocalia en cas contrari.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Omple el formulari per poder notificar la baixa. Fins el dia 20 del mes en curs perquè sigui efectiva el mes següent.

Notícies Voleibol