as

Acció solidària

Una de les línies d’actuació de l’AFA Fedac Sant Andreu és extendre la solidaritat com a valor dintre de les famílies de l’escola.

Les accions que es porten a terme durant l’any són:

Definició d’activitats dinàmiques, divertides i participatives que permeten recaptar diners per a la causa anual de La Marató. Cada any anem superant el nostre record, la qual cosa ens fa sentir molt orgullosos.

A La Marató 2020 vam recollir 2.531€!

El web de La Marató

Els vostres fills poden portar taps a l’escola. Els recollim per al Nacho i d’altres persones que pateixen la enfermetat de Dent, una de les malalties minoritàries que necessiten de financiació per a la seva investigació.

Una aportació molt senzilla i a la vegada molt solidària. Esperem els vostres taps!

asdent.es

Activitat dinamitzada per la nostra Vocalia d’Esports. Hi participem des del 2018! D’aquesta manera participem en la causa que anualment es defineix dintre del FC Barcelona.

 

Cada any consultem a l’escola què podem aportar. Un any asfaltar el pati de l’escola, un altre any material per al menjador, o taules i cadires per les aules que més ho necessitaven…

A la FEDAC som positius, inconformistes i solidaris. Per això posem en funcionament la campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID per a recollir fons a benefici de les famílies de la FEDAC que es troben circumstancialment en una situació econòmica delicada.

dacaccio.org

Notícies Acció solidària