Compartim

El projecte COM+PAR+TIM està format per una comissió mixta de pares, mares i professorat, que té com a finalitat pensar, preparar i portar a terme activitats que facilitin la comunicació, la participació i la implicació de tots els membres de la comunitat educativa en el creixement dels nostres fills i filles. Al llarg del curs escolar aquesta comissió organitza diverses activitats obertes a totes les franges d’edat, d’infantil a secundària, com ara dinàmiques de coneixement, cinefòrums, accions de voluntariat o xerrades d’experts, entre d’altres. Poden ser activitats que es fan regularment, com serien les xerrades, o bé puntualment, com ara la pintada del pati d’infantil.
Compartim2

Projecte Compartim

Pel que fa a l’organització, la persona vocal organitza reunions breus (en línia o presencials) durant el curs amb les famílies voluntàries, que participen tant en la pluja d’idees com en l’organització de les activitats, sempre amb la màxima flexibilitat i amb la filosofia que on no hi arriba un, hi arriba l’altre. Totes les activitats programades es publiquen amb antelació al bloc i a les xarxes socials de l’escola i de l’AFA i es comuniquen via e-mail.

Cada any organitzem xerrades destinades a les famílies. Algunes de les temàtiques que ja hem tractat són:

  • Xerrada “Hiperparternitat”, a càrrec d’Eva Millet.
  • Xerrada “Afectivitat i sexualitat per a totes les edats”, a càrrec de Juanjo Fernández.
  • Xerrada “El bullying”, a càrrec d’Helena Tolosa i Jaume Fabró.
  • Xerrada “Desconnecta”, a càrrec de Marc Masip.
  • Xerrada “Els límits”, a càrrec de Jaume Fabró.
  • “Famílies sense armaris”, Cooperativa Candela.

Amb la col·laboració de diverses famílies de l’escola i dels alumnes de l’ESO, organitzem un intercanvi de llibres per edats. Els alumnes ens porten un llibre seu i s’enduen un llibre d’un company/a. Quan això no és possible, ens organitzem per fer un recull digital de lectures recomanades per les mateixes famílies.

De l’1 al 24 de desembre, s’envia cada dia per correu electrònic una proposta d’activitat nadalenca als alumnes i famílies que s’hi van apuntar.

  • Pintem el pati d’infantil: amb la col·laboració de diverses famílies i nens i nenes de l’escola, vam aconseguir fer un mural ben maco al patí d’infantil.
  • Cinefòrum: UP (infantil i 1r-3r Primària) i Salta (a partir de 4t de Primària i pares i mares).

COM+PAR+TIM és una vocalia oberta a tota mena de propostes que sumin a tots els que formem part de l’escola i tothom pot formar-ne part. Sempre ens calen col·laboradors, així que ja ho sabeu, si teniu idees o voleu participar en la gestió i organització d’activitats, uniu-vos al projecte COM+PAR+TIM.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu

Si tens algun dubte o proposat, envia’ns un correu al mail de la vocalia [email protected]

Compartim 1

Notícies Compartim