Compartim

El projecte COM+PAR+TIM està format per una comissió mixta de pares, mares i professorat, que té com a finalitat pensar, preparar i portar a terme activitats que facilitin la comunicació, la participació i la implicació de tots els membres de la comunitat educativa en el creixement dels nostres fills i filles. Al llarg del curs escolar aquesta comissió organitza diverses activitats obertes a totes les franges d’edat, d’infantil a secundària, com ara dinàmiques de coneixement, cinefòrums, accions de voluntariat o xerrades d’experts, entre d’altres. Poden ser activitats que es fan regularment, com serien les xerrades, o bé puntualment, com ara la pintada del pati d’infantil.
Compartim2

Projecte Compartim

Pel que fa a l’organització, el vocal organitza reunions breus (en línia o presencials) durant el curs amb els pares i mares voluntaris, que participen tant en la pluja d’idees com en l’organització de les activitats, sempre amb la màxima flexibilitat i amb la filosofia que on no hi arriba un, hi arriba l’altre. Totes les activitats programades es publiquen amb antelació al bloc i a les xarxes socials de l’escola i de l’AFA.

Cada any organitzem xerrades destinades a les famílies. Algunes de les temàtiques que ja hem tractat són:

  • Xerrada “Hiperparternitat”, a càrrec d’Eva Millet.
  • Xerrada “Afectivitat i sexualitat per a totes les edats”, a càrrec de Juanjo Fernández.
  • Xerrada “El bullying”, a càrrec d’Helena Tolosa i Jaume Fabró.
  • Xerrada “Desconnecta”, a càrrec de Marc Masip.
  • Xerrada “Els límits”, a càrrec de Jaume Fabró.

Amb la col·laboració de diverses famílies de l’escola i dels alumnes de l’ESO, organitzem un intercanvi de llibres per edats. Els alumnes ens porten un llibre seu i s’enduen un llibre d’un company. Quan això no és possible, ens organitzem per fer un recull digital de lectures recomanades per les mateixes famílies.

Periòdicament, enviem a les famílies un butlletí amb tot tipus de propostes creat a partir dels suggeriments fets per pares, mares i alumnes de l’escola.

  • Pintem el pati d’infantil: amb la col·laboració de diverses famílies i nens i nenes de l’escola, vam aconseguir fer un mural ben maco al patí d’infantil.
  • Calendari d’Advent (conjuntament amb la vocalia de Festes): de l’1 al 24 de desembre, vam enviar cada dia per correu electrònic una proposta d’activitat nadalenca als alumnes, pares o mares que s’hi van apuntar.
  • Cinefòrum: UP (infantil i 1r-3r primària) i Salta (a partir de 4t de primària i pares i mares).

COM+PAR+TIM és una vocalia oberta a tota mena de propostes que sumin a tots els que formem part de l’escola i tothom pot formar-ne part. Sempre ens calen col·laboradors, així que ja ho sabeu, si teniu idees o voleu participar en la gestió i organització d’activitats, uniu-vos al projecte COM+PAR+TIM.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu

Si tens algun dubte o proposat, envia’ns un correu al mail de la vocalia compartimafafedac@gmail.com

Compartim 1

Notícies Compartim