Futbol sala

  • Primària i ESO
  • 3r. de Primària (PRE-BENJAMÍ) – Dilluns i dimecres de 17:00 a 18:15 h.
  • 4t. de Primària (BENJAMÍ) – Dimarts i dijous de 18.30h a 19.30h. 
  • Aquesta activitat es realitzarà a pista completa al pati gran. Aquests dos equips, sempre quan ho considerin oportú els entrenadors, podran optar per fer dinàmiques conjuntes: exercicis i/o partidets d’entrenament.

Seguim enfocant l’activitat de futbol sala dins de la competició que ofereix el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). Es manté la obligatorietat d’assistir als 2 dies d’entrenament (opcionalment, quan hi ha grups de MENUTS, 1r i 2n de Primària,  es permet 1 dia d’entrenament a aquests esquips) i a la competició (tothom), sempre com a signe de compromís amb el grup.

Malgrat aquesta orientació a la competició, creiem que el model que tenim és d’èxit i el volem mantenir i potenciar. El basem en un model d’esport educatiu que té com a principal objectiu l’educació integral dels infants a través de la pràctica esportiva. Centrar-nos més en l’esportista que no pas en els resultats, ressaltant com a més important el fet de participar, esforçar-se, aprendre i iniciar-se de forma pedagògica en la pràctica esportiva.

  • A nivell cognitiu: potenciar el domini de les operacions concretes i començar a controlar les abstractes. Com tenir la capacitat de reflexió, de crítica i d’autocrítica i ser capaços de posar-se en el lloc de l’altre.
  • A nivell motriu i fisiològic: tenir un domini motriu i corporal total, demostrar gran capacitat d’esforç físic treballant amb ells jocs de resistència i agilitat física.
  • A nivell social: comencen a valorar el treball en equip i el sentit del grup. Potenciem els jocs cooperatius per tal d’adquirir aptituds no individualistes.

Per tot plegates fa especial èmfasi en que a tots els equips es mantingui la màxima igualtat en els minuts de participació de tots els membres de l’equip.

Es fa una festa de cloenda a final de temporada per demostrar el progrés obtingut, on els nens/es rebran un reconeixement a l’esforç en forma de medalla/trofeu i potser algunes sorpresa extra…!!

Després de l’èxit de passades temporades, repetirem l’experiència de fer un “stage” de pretemporada al setembre. Es farà una reunió informativa durant el mes de setembre per explicar-ne tots els detalls.

  • 2 dies setmanals 36€/mes
clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o correu-e a vocalia en cas contrari.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o correu-e a vocalia en cas contrari.
paper-plane

Contacte

vocaliaesportsfedac@gmail.com

Notícies futbol sala