Futbol sala

 • Infants de Primària associats a l’AFA.
 • P1 i P2 – Dilluns i dimecres de 17.00h a 18.15h. Cada grup per separat.
 • P5 – Dilluns i dimecres de 18.15h. a 19.30h. 
 • P6 – Dimarts i dijous de 18.15h. a 19.30h.

Partits: Lliga CEEB. Normalment divendres tarda o dissabte matí, dins de la ciutat de Barcelona.

Del 16 de setembre de 2024 al 31 de maig de 2025

 • Aquesta activitat es realitza a pista completa al pati gran. Aquests equips, sempre quan ho considerin oportú els entrenadors, podran optar per fer dinàmiques conjuntes: exercicis i/o partidets d’entrenament.

Seguim enfocant l’activitat de futbol sala dins de la competició que ofereix el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

Es manté la obligatorietat d’assistir als dos dies d’entrenament i a la competició, sempre com a signe de compromís amb el grup.

Malgrat aquesta orientació a la competició, creiem que el model que tenim és d’èxit i el volem mantenir i potenciar. El basem en un model d’esport educatiu que té com a principal objectiu l’educació integral dels infants a través de la pràctica esportiva. Centrar-nos més en l’esportista que no pas en els resultats, ressaltant com a més important el fet de participar, esforçar-se, aprendre i iniciar-se de forma pedagògica en la pràctica esportiva.

Després de l’èxit de passades temporades, repetirem l’experiència de fer un stage de pretemporada al setembre (opcional) per iniciar dinàmiques d’equip i augmentar la cohesió del grup. Es farà una reunió informativa durant el mateix mes de setembre per explicar-ne tots els detalls. En un principi, seria de dissabte 28/09/2024 a les 11:00 fins el diumenge 29/09/2024 a les 17:00. Les dates poden variar segons la disponibilitat de les cases de colònies. El preu seria més ajustat que els anys anteriors, al reduïr la durada.

 • A nivell cognitiu: potenciar el domini de les operacions concretes i començar a controlar les abstractes. Com tenir la capacitat de reflexió, de crítica i d’autocrítica i ser capaços de posar-se en el lloc de l’altre.
 • A nivell motriu i fisiològic: tenir un domini motriu i corporal total, demostrar gran capacitat d’esforç físic treballant amb els jocs de resistència i agilitat física.
 • A nivell social: comencen a valorar el treball en equip i el sentit del grup. Potenciem els jocs cooperatius per tal d’adquirir aptituds no individualistes.

Per tot plegat es fa especial èmfasi en que a tots els equips es mantingui la màxima igualtat en els minuts de participació de tots els membres de l’equip.

Es fa una festa de cloenda a final de temporada per demostrar el progrés obtingut, on els infants reben un reconeixement a l’esforç en forma de medalla/trofeu i potser algunes sorpresa extra…!!

 • S’ha d’estar al corrent de la quota de l’AFA per poder realitzar l’activitat
 • Bestreta: Al mes de juliol, FEDAC Sant Andreu realitzarà el cobrament de l’import corresponent a la mensualitat del mes de setembre, al mateix compte on es realitza normalment la resta de cobraments de l’escola.
  • En cas que infant sigui acceptat per fer l’activitat a la que opta, no es retornarà l’import de la bestreta, encara que es doni de baixa abans de començar l’activitat.
 • Els dies de pluja, i exclusivament pels aquells alumnes de primer torn (17:00 fins 18:15), s’acorda que els infants es podran quedar a l’escola i estaran atesos pels seus monitors fins a l’hora prevista del final de l’activitat.
 • Per la festivitat de Sant Jordi (23 abril) i Castaween (31 d’octubre) les activitats extraescolars es poden veure afectades, inclús ser cancel.lades.
 • Criteris de selecció (en cas d’excés de demanda):
  • Haver cursat la extraescolar l’any anterior.
  • Ordre de l’arribada de la sol·licitud.
  • És a dir, s’intenta fonamentar la generació d’un grup estable.

Consultar [email protected] si hi ha places. El vocal us notificarà com procedir en cas d’haver-hi.

Les inscripcions s’entenen com a definitives per a tot el curs, i no es retornen les quotes pagades en cas de baixa de l’activitat (el pagament es fa mes a mes). Si us voleu donar de baixa es pot fer fins el dia 20 del mes corrent i serà efectiva pel mes següent. En canvi, si la baixa es notifica a partir del dia 21 es cobrarà el 100% de l’import de l’activitat del mes següent.

Per exemple:

 • Baixa notificada el 19 de gener ==> No es cobrarà mes de febrer.
 • Baixa notificada el 21 de gener ==> Es cobrarà el mes de febrer, però ja no al març.

Per tramitar la baixa de les activitats només es pot fer online mitjançant el formulari de baixes, el qual trobareu més abaix.

 • 2 dies/setmana 36€/mes (inclou competició)

 

El preu mensual és el prorrateig del cost de tot el curs per cadascun dels mesos.

Si l’activitat s’allargués més enllà de maig, es passaria un rebut extra.

clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o email a vocalia en cas contrari.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Omple el formulari per poder notificar la baixa. Fins el dia 20 del mes en curs perquè sigui efectiva el mes següent.

Notícies futbol sala