Futbol sala

  • Infants de Primària associats a l’AFA.
  • P1 – Dilluns i dimecres de 17.00h a 18.15h.
  • P4 – Dilluns i dimecres de 18.15h. a 19.30h. 
  • P5 – Dimarts i dijous de 18.15h. a 19.30h.

Partits: Lliga CEEB. Normalment divendres tarda o dissabte matí, dins de la ciutat de Barcelona. Com a locals, només dissabte matí.

  • Aquesta activitat es realitzarà a pista completa al pati gran. Aquests equips, sempre quan ho considerin oportú els entrenadors, podran optar per fer dinàmiques conjuntes: exercicis i/o partidets d’entrenament.

Seguim enfocant l’activitat de futbol sala dins de la competició que ofereix el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). Es manté la obligatorietat d’assistir als dos dies d’entrenament (opcionalment, quan hi ha grups de MENUTS, 1r i 2n de Primària,  es permet un dia d’entrenament a aquests equips) i a la competició (tothom), sempre com a signe de compromís amb el grup.

Malgrat aquesta orientació a la competició, creiem que el model que tenim és d’èxit i el volem mantenir i potenciar. El basem en un model d’esport educatiu que té com a principal objectiu l’educació integral dels infants a través de la pràctica esportiva. Centrar-nos més en l’esportista que no pas en els resultats, ressaltant com a més important el fet de participar, esforçar-se, aprendre i iniciar-se de forma pedagògica en la pràctica esportiva.

Després de l’èxit de passades temporades, repetirem l’experiència de fer un stage de pretemporada a l’octubre  (opcional i preu per confirmar) per iniciar dinàmiques d’equip i augmentar la cohesió del grup. Es farà una reunió informativa durant el mateix mes de setembre per explicar-ne tots els detalls.

  • A nivell cognitiu: potenciar el domini de les operacions concretes i començar a controlar les abstractes. Com tenir la capacitat de reflexió, de crítica i d’autocrítica i ser capaços de posar-se en el lloc de l’altre.
  • A nivell motriu i fisiològic: tenir un domini motriu i corporal total, demostrar gran capacitat d’esforç físic treballant amb els jocs de resistència i agilitat física.
  • A nivell social: comencen a valorar el treball en equip i el sentit del grup. Potenciem els jocs cooperatius per tal d’adquirir aptituds no individualistes.

Per tot plegat es fa especial èmfasi en que a tots els equips es mantingui la màxima igualtat en els minuts de participació de tots els membres de l’equip.

Es fa una festa de cloenda a final de temporada per demostrar el progrés obtingut, on els nens/es rebran un reconeixement a l’esforç en forma de medalla/trofeu i potser algunes sorpresa extra…!!

  • 1 dia/setmana 25€/mes.
  • 2 dies/setmana 36€/mes.
clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA mentre el formulari està obert o email a vocalia en cas contrari.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Formulari de la web de l’AFA.

Notícies futbol sala