Dansa

 • Activitat mixta dirigida a alumnes a partir d’ Infantil 4.
 • 5è, 6è de Primària i ESO: no s’obren grups per alumnes d’ aquests cursos per falta d’inscripcions el curs anterior. Si hi ha famílies interessades escriviu a dansafafedac@gmail.com i mirarem si es viable fer un grup en funció de les famílies interessades.
 • INFANTIL 4 – Balla i Juga: dimecres de 17h a 18h
 • INFANTIL 5 – Balla i Juga: dilluns de 17h a 18h
 • 1er i 2on PRIMÀRIA – ZumbaKids: dijous de 17h a 18h
 • 3r PRIMÀRIA – ZumbaKids: dimecres de 18:15h a 19:15h
 • 4rt PRIMÀRIA – Commercial Dance: dimarts de 17h a 18h
 • 5e , 6e PRIMÀRIA i la ESO: no s’obren grups per alumnes d’ aquests cursos per falta d’inscripcions el curs anterior. Si hi ha famílies interessades escriviu a dansafafedac@gmail.com i mirarem si es viable fer un grup en funció de les famílies interessades.
 • A l’interior de l’escola, a sales polivalents degudament ventilades, complint amb el protocol COVID establert a cada moment.
 1. Antiguitat: Els/les alumnes que hagin realitzat l’activitat l’any o anys anteriors, tindran preferència respecte les noves incorporacions.
 2. Ordre de sol·licitud: Els/les alumnes que sol·licitin plaça abans, tindran preferència respecte aquells que ho facin amb posterioritat.

S’estableix un nombre mínim de 6 alumnes i màxim de 10 alumnes per grup. En funció del nombre d’alumnes inscrits, poden haver-hi canvis en els dies i horaris dels grups. Es confirmarà la plaça durant el mes de Juliol. En cas que amb les preinscripcions de juliol el grup no arribi al mínim d‘alumnes, la vocalia confirmarà plaça durant la primera quinzena de setembre.

A final de curs hi haurà un Festival, on els diferents grups presentaran les coreografies practicades durant el curs. Així mateix les presentaran a la Festa de l’escola, sempre i quan les circumstàncies ho permetin. 

Balla i Juga (I4-I5):

Tallers en els que s’integren la música, el ball, el joc i les dinàmiques de grup, per tal que els infants adquireixin bagatge musical, aprenguin a moure’s amb la música i ho facin tot divertint-se i relacionant-se de forma inclusiva amb la resta del grup.

Ballant i jugant es treballa la psicomotricitat d’una manera divertida i dinàmica, l’espai i la coordinació amb tots els estils musicals per igual. A partir del segon trimestre comencen amb coreografies senzilles on s’identificaran les diferents parts de la cançó. 

Zumbakids (1er a 3er):

Conforme l’edat dels infants va avançant, es realitzen coreografies més complexes i els jocs passen a ser substituïts per dinàmiques de grup inclusives i treball en equip, per tal d’adaptar-nos a les seves necessitats vitals i d’aprenentatge. Es treballaran diferents estils musicals a través de coreografies senzilles i del joc. Es treballa 50% de cançons llatines (Salsa, Merengue, Cumbia, Reaggeton, Pop Llatí…)  i 50% resta d’estils (Soca, R&B, Pop-Rock , Hip Hop, Funky…).

 Comercial dance I (4t a 6è):

Curs d’iniciació als ritmes urbans, transició de ZumbaKids a Commercial dance II. Dinàmica de classe semblant a la de ZumbaKids tot i que, utilitzant només música urbana i comercial i introduint els alumnes en els moviments i coreografies simples del Hip Hop. Els estils musicals que es treballen són: Hip Hop, Funcky, R&B, Pop…

A les classes es continuen duent a terme dinàmiques de grup per accelerar l’aprenentatge i fer la classe dinàmica i agradable pels alumnes, on el ball pren més protagonisme que en els cursos anteriors. 

Comercial dance II (ESO):

Curs de ball per adolescents on es treballen totes les danses urbanes: Hip Hop, Funky, R & B… i els ritmes més comercials. Durant les classes s’aprendran moviments d’estils urbans i es desenvoluparan coreografies de més complexitat que en cursos anteriors. Mitjançant aquest curs, els alumnes desenvoluparan força, resistència, coordinació, musicalitat i percepció espacial i de grup, mentre ballen a ritme de les cançons més actuals.

 • 1 dia per setmana: 29€/mensuals.

Al rebut de juny s’inclourà un petit import destinat a la compra de vestuari pel festival. En cas que algun alumne no participi al Festival ho haurà de comunicar a la Vocalia de Dansa amb antelació de mínim un mes abans de la data del festival. En cas contrari es cobrarà el cost del vestuari.

clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari disponible a la web del AFA. En cas de no poder accedir-hi, contacteu directament amb la vocalia.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Formulari de baixes d’activitats del AFA, fins el dia 20 del mes en curs perquè sigui efectiva el mes següent.
paper-plane

Contacte

dansafafedac@gmail.com

Notícies Dansa