Dansa

 • Infants i joves associats a l’AFA des d’I4 a S4. Activitat mixta.
 • Com a novetat aquest any, també oferim activitats dirigides a adults: Pilates i Zumba
 • DANSA CREATIVA – I4 + I5: dilluns i dijous de 17.00h. a 18.00h. 
 • ZUMBA – P1 + P2 + P3: dilluns i dimecres de 17.00h. a 18.00h. 
 • HIP HOP – P4 + P5 + P6: dilluns de 17.00h. a 18.00h.
 • HIP HOP- ESO: dimarts de 17.00h a 18.00h.
 • COMÈDIA MUSICAL – P4 + P5 + P6: dimarts i dijous de 17.00h. a 18.00h. 
 • COMÈDIA MUSICAL – P1 + P2 + P3: dimecres i dijous de 17.00h. a 18.00h. 
 • ZUMBA – P4+ p5 + P6: dimecres de 17.00h. a 18.00h.
 • PILATES ADULTS: dimarts de 19.00h. a 20h.
 • ZUMBA ADULTS: dimecres de 19.00h. a 20.00h.
 • A l’interior de l’escola, a sales polivalents degudament ventilades, complint amb el protocol COVID establert a cada moment.
 1. Antiguitat: els/les alumnes que hagin realitzat l’activitat de Dansa l’any o anys anteriors, tindran preferència respecte les noves incorporacions.
 2. Ordre de sol·licitud: per ordre horària d’inscripció, tenint en compte les inscripcions d’anys anteriors.

S’estableix un nombre mínim de 7 alumnes per grup. En funció del nombre d’infants inscrits, poden haver-hi canvis en els dies i horaris dels grups. Es confirmarà la plaça durant la segona quinzena de juny de 2023. En cas que amb les preinscripcions de maig-juny el grup no arribi al mínim d‘alumnes, la vocalia confirmarà plaça durant la primera quinzena de setembre.

A final de curs hi haurà un Festival, on els diferents grups presentaran les coreografies practicades durant el curs. Així mateix les presentaran a la Festa de l’escola, sempre i quan les circumstàncies ho permetin.

DANSA CREATIVA (I4-I5):
Els infants aprendran a treballar i a experimentar amb el seu propi cos de manera lúdica, tot integrant el joc a les seves creacions i aprenent a treballar en equip. A través de la música i del joc i aprenem a portar el ritme, coordinar petits moviments i treballar la motricitat del cos a través d’objectes motivadors. Són classes molt dinàmiques i on el joc i la diversió són els protagonistes. 

COMÈDIA MUSICAL (P1-P6):
Els nens i les nenes aprendran la tècnica de la dansa jazz a través de coreografies dels musicals més importants de Broadway. Treballaran a partir de jocs musicals, estiraments i passos que els ajudaran a desenvolupar el ritme i la coordinació.

ZUMBA (P1-P6):
En aquesta activitat ens divertirem ballant cançons enèrgiques, conegudes i senzilles. A més, es treballarà la memòria coreogràfica. És una activitat perfecte per fer exercici de manera divertida i alliberar l’estrès ocasionat pel dia a dia.
També disponible per adults.

HIP HOP (P4-P6 + ESO):
En aquesta activitat, els infants podran aprendre els passos més coneguts del hip hop i ballaran les coreografies dels artistes més famosos del moment. A més, treballaran la base del hip hop, així com els diferents estils que existeixen dins del món del hip hop.

PILATES ADULTS
Els adults podran gaudir fent exercici i coneixent el seu cos de manera més funcional per tal d’evitar o sanar possibles lesions o males postures. Amb aquesta activitat aprendran a ser molt més conscients del seu cos i a escoltar-se de manera interna.

 • 1 dia setmana 30€/mes
 • 2 dies setmana 42€/mes

Al rebut de juny s’inclourà un petit import destinat a la compra de vestuari pel festival. En cas que algún alumne no participi al Festival ho haurà de comunicar a la Vocalia de Dansa amb antelació de mínim un mes abans de la data del festival. En cas contrari es cobrarà el cost del vestuari.

clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari disponible a la web del AFA. En cas de no poder accedir-hi, contacteu directament amb la vocalia.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Formulari de baixes d’activitats del AFA, fins el dia 20 del mes en curs perquè sigui efectiva el mes següent.

Notícies Dansa