Benvinguda +sostenible

AFA i escola segueixen fomentant entre infants i famílies la reducció de residus i residus d’envàs.


És per això que, un any més, es fa entrega de Boc&Rolls als alumnes nouvinguts per tal de que els infants puguin portar l’entrepà de l’esmorzar o berenar i així reduir el residu de l’embolcall.

Poc a poc es van introduïnt més accions sostenibles. Una d’elles, que ja porta en marxa uns anys, és el material utilitzat per Carnestoltes. Es deixa de banda el plàstic i passem a utilitzar feltre, material que redueix l’impacte ambiental i fa que es pugui tornar a utilitzar. La iniciativa de l’AFA de fer la mateixa disfressa per la rua de l’escola i la del barri, ajuda a reduir el material ja que unifica la temàtica i el disseny de les peces.

Altres accions que ens fa una mica més sostenibles és la introducció de gots reutilitzables a les Festes, així com safates, coberts i gots biodegradables utilitzats a la Festa de Graduació.

A l’escola, Pots i Skamots són els alumnes encarregats de dinamitzar la sostenibilitat, participen en la presa de decisions necessàries per a que la nostra escola segui un centre més compromès, verd i sostenible amb el medi ambient.

Desitgem que gaudiu els Boc&Rolls i els utilitzeu!

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website