Cloenda extraescolars esports 2020-2021

Benvolgudes famílies.
Arribem al final d’una temporada difícil i especialment dura pels nostres nens i nenes. Fins aquest cap de setmana no pensàvem pas que podéssim fer un comiat com cal, però les noves mesures COVID publicades al DOGC per part del PROCICAT, ens obre les portes a poder fer quelcom especial a mode de cloenda amb les activitats extraescolars d’esports.
Volem que tots podeu compartir amb els vostres fills i filles, una estona junts per poder descobrir que durant aquest 2020/21 els diferents grups de valents i valentes han posat tot el seu coratge en superar-se a ells mateixos. Per això, la setmana vinent farem les diferents exhibicions al pati gran (inclòs la gimnàstica rítmica), segons la següent agenda i sempre respectant els grups bombolla com als entrenaments:

 DILLUNS 14DIMARTS 15DIMECRES 16DIJOUS 17DIVENDRES 18DISSABTE 19
17:45 – 18:15GIMNÀSTICA RÍTMICA
(P2 + P4 + P6)
FUTBOL SALA
(I5)
MULTIESPORTS D’EQUIP
(PRIMÀRIA)
INICIACIÓ A ESPORTS
(I4 + I5)
 FUTBOL SALA
(PARTITS ESPECIALS)
19:00 – 19:30  PATINATGE EN LÍNIA
(PRIMÀRIA)
   

Gimnàstica rítmica i patinatge faran les seves coreografies, multiesports i iniciació presentaran una mostra de les diferents activitats esportives practicades durant tot el curs i futbol sala convertirà els partits de la última jornada de la lliga CEEB en una festa especial estil torneig amb trofeus i moments especials…..!!

NORMES a tenir en compte:

  • Els horaris que veieu al quadre són els d’entrada de les famílies. Els alumnes faran l’horari habitual (17:00 h. o 18:15 h., segons l’activitat)
  • Activitats dirigides als nens i nenes que estan fent l’activitat en aquests moments (juny). Per protocols COVID no podem barrejar grups bombolla i per tant, malgrat ens agradaria molt, no podem obrir-ho a aquells que han participat en altres moments del curs.
  • L’entrada es farà en tots els casos per la porta del carrer Peronella, seguint el protocol COVID (gel hidroalcohòlic i presa de temperatura)
  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Per cada nen o nena participant a l’activitat podran entrar com a màxim dos adults i dos nens
  • Cal fer cas de les indicacions del personal d’organització i respectar les ubicacions ofertes, mantenint les distàncies de seguretat (mínim 1’5 mtrs. entre famílies)
  • Està prohibit entrar a cap dependència de l’escola, inclòs també els serveis
  • Prohibit menjar ni beure dins del pati. Les fonts estaran deshabilitades.

ATENCIÓ: la resta dels dies, cada grup seguirà fent les seves activitats amb normalitat i els que tinguin alguna situació especial per no poder utilitzar l’espai del pati que ocuparan les diferents exhibicions, rebreu un comunicat específic al respecte. Atents també a les instruccions que els entrenadors us faran arribar amb normalitat pels xats de whatsapp!!

Tindrem sorpreses, música i moltes emocions. No falteu!! Us esperem!!

NOTA: si algú no pot o no vol assistir a l’activitat de cloenda, si us plau que ho faci saber al entrenador/a via whatsapp, si us plau.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website