COBRAMENT QUOTA “NO EM RATLLIS” CURS 2014-15

Com ja sabeu, el NO EM RATLLIS és el nostre Projecte de Socialització de llibres de l’Escola, i que consisteix en la reutilització de llibres de text dels nostres Fills i Filles.

Des de l’inici del Projecte i durant els darrers anys, el NO EM RATLLIS, s’ha finançat amb les subvencions de la Generalitat de Catalunya. Malauradament des de l’any passat ja no existeixen aquestes subvencions, pel que aquest Curs és necessari cobrar una quota de socialització, per tal de poder mantenir viu el Projecte.

Per tot això us informem que el proper mes de Març es passarà a cobrar aquesta quota, que correspon només al 13% del cost real dels llibres socialitzats que els vostres Fills i Filles estan utilitzant durant aquest Curs.

És a dir, enguany les Famílies podrem estalviar el 87% del cost dels llibres socialitzats. Per motius administratius el rebut d’aquesta quota, serà girat directament per l’Escola junt amb el rebut del mes de Març. 

Podeu veure l’estalvi que Tots tenim i la quota que tindrem que pagar, entrant al següent Enllaç: No em Ratllis Curs 2014-15

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website