Hem rebut un premi pels nostres valors esportius!Aquest any, per primera vegada a la nostra història, hem aconseguit el premi més important que es pot atorgar a un equip de futbol pels seus valors esportius: “EL SEMÀFOR DELS VALORS” pel FAIR PLAY demostrat durant tota la temporada.
Aquest reconeixement l’atorga el CEEB i hi participen tots els clubs valorant el comportament dels contraris en cada jornada. Enhorabona als nostres esportistes de l’equip del pre-benjamí (amb jugadors de 3r i 4t curs de primària) i al seu entrenador Sergi Rovira, que han quedat CAMPIONS de la seva categoria en aquesta valoració!!
Dilluns 19/6 a les 17.15 h. es farà un homenatge als campions a la sala Pare Coll i ens agradaria molt que hi participéssiu tots amb els vostres fills, pel seu valor educatiu i per fer costat als seus companys, que mereixen el màxim reconeixement.
Aprofitant aquest acte central, explicarem una sèrie de novetats i propostes per la temporada 2017/18 pel que fa a l’extraescolar d’esports. No podeu faltar!!
Força FEDAC!!!


Cordialment,

Vocalia d’ Esports FEDAC Sant Andreu:

Vocal
Josep M. Pinós
Adjunts   
JuanMa Vico
Jordi Villa
Francesco Stefanopoli
Manel Crespi

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website