INSCRIPCIONS ONLINE EXTRAESCOLARS 2015-16

Us informem que hem obert el període d’Inscripcions online per a les Activitats Extraescolars pel present Curs, per a les Famílies que no hagin fet la seva Preinscripció el passat mes de Juny, i que encara desitgin apuntar-se a alguna Activitat per a aquest Curs.

Les Famílies que van fer la seva Preinscripció no han de fer cap tràmit més, ja que ja ho van fer tot el passat mes de Juny.

La data límit per tramitar la teva Inscripció online i poder començar l’Activitat escollida partir de l’1 d’Octubre (14 de Setembre per esports) és el 20 de Setembre, sempre que hi hagi disponibilitat de places a l’Activitat escollida.

A partir del 21 de Setembre també s’admetran Inscripcions, però les altes tramitades a partir d’aquesta data, ja no podran començar l’Activitat fins al mes de Novembre.

Podeu trobar els diferents enllaços als Formularis d’Inscripcions online, a la barra lateral del lloc web de l’Afa.

Les Inscripcions només es poden fer de forma online i omplint els nostres Formularis, no es pot tramitar cap Inscripció per mail ni tampoc presencialment. 

MOLT IMPORTANT: Les Inscripcions no es consideren definitives fins que el vocal de l’Activitat no confirmi via mail a la Família interessada si realment hi ha disponibilitat de places a l’Activitat escollida.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website