jornada solidaria fedac per la salut cardiovascular

Vine el 17 de desembre a l’escola i batega per La Marató de TV3 – Salut cardiovascular

Dissabte 17 de desembre tenim una cita a l’escola FEDAC Sant Andreu per recollir el màxim de diners destinats a La Marató de TV3 i parlar de salut cardiovascular.

Aquestes són les activitats ja confirmades:

  1. Xocolatada amb melindros (necessari comprar tiquet per adelantat)
  2. Diferents tallers organitzats per famílies de l’escola (decoració de galetes i cors de feltre, taller de pyssla)
  3. Marató de contes
  4. Masterclass de Dansa amb A lo Cubano
  5. Exhibició de l’extraescolar de Dansa
  6. Botifarrada solidària (necessari comprar tiquet per adelantat)
  7. Bingo solidari amb regals donats per famílies

Venda de tiquets

La venda de tiquets es farà exclusivament presencial al despatx de l’AFA del dimarts 29 de novembre al dimecres 7 de desembre.

>> PREU TIQUET DINAR (botifarrada): 5€

>> PREU TIQUET XOCOLATA amb MELINDROS: 1,5€

Taller familiar de RCP (Reanimació cardiopulmonar) bàsic

Has pensat alguna vegada que et seria d’utilitat aprendre alguna cosa sobre primers auxilis? Et fa por el fet d’imaginar-te al mig d’una emergència mèdica?

Realment és difícil saber com podria respondre un mateix davant d’una situació de perill vital però tenir dues o tres idees clares sobre què s’ha de fer o no és imprescindible.

El dia 17 de desembre i amb motiu de donar visibilitat a la salut cardiovascular, pots apuntar-te a aquest taller familiar sobre parada cardiorespiratòria i el seu suport vital bàsic immediat:

https://forms.gle/F5rZyDv9tHD9B7F96

Aprèn a fer Reanimació Cardiopulmonar (RCP) bàsica amb el projecte “Con tus manos puedes salvar vidas”. No deixis passar aquesta oportunitat.

Apte per a totes les edats. Atreveix-te a participar!

Horari

L’escola romandrà oberta des de les 9h on tindran lloc partits de futbol, als quals esteu més que convidats a assistir-hi. A més, els alumnes de 4ESO estaran venent begudes al bar i així ajudar a finançar el seu viatge de fi de curs.

A partir de les 10h, les famílies que ja siguin a l’escola podran gaudir de xocolata amb melindros (enrecorda’t d’aconseguir el teu tiquet per adelantat i no quedar-te sense!)

A partir de les 11h ja podreum gaudir de tallers familiars, gaudir d’una estona de contes explicats per pares, mares i infants, i asistir al taller de RCP.

Ah! Et convidem a quedar-te a dinar botifarra i a continuar la jornada amb un Bingo Solidari i més tallers familiars

Gràcies a totes aquestes entitats i comerços que estan col.laborant per tal de poder preparar una jornada on bateguem per la salut cardiovascular:

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website