loteria nadal fedac

Loteria de Nadal 2022

Torna la Loteria de Nadal !!

Com cada any, des de l’ AFA Fedac Sant Andreu hem reservat el número següent:

Com es realitza la venda de loteria aquest any?

La venda de loteria online durant l’any passat ha va resultar un èxit i aques any repetim! La venda de loteria es podrà realitzar de dues maneres:

  • Comprar directament a la finestra de l’ Administració de Loteria Angelita (Carrer de Concepció Arenal, 210, 08030 Barcelona). Allà mateix podreu demanar pel número del Fedac.

    >>>> Com arribar <<<<

  • Comprar a través de la web jugar.loteriaangelita.com (només es pot fer dipòsit en l’Administració, ells custodien els dècims que es comprin fins després del sorteig. Si es desitja disposar del dècim físicament, la compra s’ha de fer directament a l’Administració).

La data límit per fer la compra per la web i per finestra serà fins el 15 de desembre de 2022 o fins exhaurir existències.

La compra serà per dècims sencers i no hi haurà participacions.

Guia de compra a través del web

Web jugar.loteriaangelita.com

Una vegada aquí, heu d’anar a la part esquerra Reservas de Lotería  i clicant a sobre ja surt com a Entitat Escoles Fedac Sant Andreu. Clicant novament sobre Fedac s’inicia el procés de compra.

https://jugar.loteriaangelita.com/loteria-para-empresas.php

El sistema web a l’hora de comprar et fa omplir un e-mail i telèfon de contacte. 

Es reben 3 correus: un correu conforme s’ha comprat, un altre conforme s’han validat el/els dècims amb el número, la sèrie i la fracció a la que es juga. I el tercer i últim seria quan es fa l’escrutini per indicar si ha tingut premi. 

El pagament es fa a través de targeta de crèdit. El sistema et redirigeix a la compte del banc i et demana les claus de seguretat. 

Molta sort, famílies.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website