Però què és això del NO EM RATLLIS?!?


És reciclatge
Consisteix en la reutilització de llibres de text, llibres de lectura, Diccionaris de Català, Castellà i Anglès, i altres, com per exemple, els Atles i La Bíblia.
És estalvi
El projecte va néixer per aconseguir un important estalvi ecològic i econòmic per a totes les famílies de l’Escola. Aquest any, l’estalvi s’ha traduït d’aquesta manera:


Durant el curs 2016/2017, per exemple, s’han beneficiat del projecte 501 alumnes, i l’estalvi total en conjunt a les famílies ha estat de 49.812,19 €. A més, aquest curs l’estalvi per les famílies ha estat del 100% del valor dels llibres socialitzats, ja que la despesa en la compra de llibres ha estat assumida per l’Afa. 

És una bona idea
Sorgida d’un grup de pares i mares de l’escola, que van posar el projecte en marxa amb molta il·lusió. 

És col·laboració
Gràcies a la col·laboració de totes les famílies, l’Equip Directiu i el Professorat, aquest projecte ha anat creixent durant aquests anys.
És perseverança 
Cada any s’incorporen llibres nous gràcies a les famílies que els cedeixen a l’Escola, per tal que puguin ser reutilitzats per altres nens i nenes. Cada any hi ha més famílies que ajuden en la revisió de llibres. Això permet que quan comença el nou curs, els llibres estiguin a les aules, un cop revisats per les famílies voluntàries.

És un projecte de l’AFA en conjunt amb l’escola
I per tant, per poder-hi participar  és obligatori estar al corrent de la quota de l’AFA.

És entre tots
Ara que el curs 2016-2017 està a punt de finalitzar, comença la CAMPANYA DE REVISIÓ DE LLIBRES. Demanem la vostra col·laboració per poder revisar els llibres que han utilitzat els nostres fills i filles, per tal que estiguin a punt per començar el nou curs.
És un petit esforç
Aquest any, amb motiu de les obres de millora que realitza l’Escola un cop acabat el curs, no serà possible revisar els llibres a les aules. Per dur a terme la revisió ens haurem d’emportar els llibres a casa.
Es podran recollir i retornar lots de llibres el dies següents: dilluns 26, dimecres 28 i divendres 30 de juny (de 16h a 19h), i dilluns 3, dimecres 5 i divendres 7 de juliol (de 16h a 19h).  La data límit per retornar els llibres serà el dilluns 10 de juliol. Junt amb els llibres rebreu unes breus instruccions per la revisió.
Per avançat… MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HI POGUEU COL·LABORAR! 

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website