Quin cap de setmana!

Divendres vam inaugurar el nou projecte Escola-Famílies-Alumnes. Dissabte ens van envair les tropes de la Galàxia a ritme de zumba, i diumenge ens vam encabir dins de samarretes blaves per acompanyar el Tomàs i la Tomassa envoltats de capgrossos! Quin cap de setmana!!!

Fotos del divendres

El Projecte Escola-Famílies-Alumnes va inaugurar el cap de setmana. Unes 50 persones vam participar d’una activitat dinamitzada per la Núria Almansa, professora de Secundària de la nostra escola, a qui agraïm profundament la seva gran aportació.
Vam aprendre a ser més creatius, a pensar d’una altra manera, ens vam conèixer una mica més… Després d’un breu brainstorming i una al·lucinant pluja d’idees, vam compartir unes improvisades representacions teatrals en què vam riure molt. A part de passar una bona estona, vam deixar embastat un projecte que promet molt. Esperem que pugui ser un punt de partida perquè el grup que coordinarà les noves dinàmiques pugui crear sessions engrescadores i planificar un curs ple d’activitats enriquidores per a tots. Molta sort i molts ànims! Un gran començament!

Vols veure més fotos?

I sabeu com va anar dissabte? Vau poder parlar amb l’Skywalker? Algú va combatre amb un soldat clon?! Sabeu quants diners vam poder recaudar per la Marató!?
Doncs sí, vam tocar les Tropes, vam parlar amb elles, ens vam fer fotos…! Impressionant!
A més, vam recaudar 746,30 euros per la Marató de TV3! Tot el menjar i les begudes de l’aperitiu van sortir del fons de l’AFA, i cal remarcar que els nois i noies de 4rt de la ESO van col·laborar amb nosaltres servint al Bar fins a l’últim moment! Una passada!
Els i les alumnes de l’extraescolar de zumba de l’Acadèmia Pas a Pas van donar-ho tot i van fer que els pares i mares també ho donessin tot ballant al pati! Quines coreografies! Quina manera més original de combatre el fred!

I diumenge!? Concurs de capgrossos, cercavila, xocolatada, estrenada de samarretes i de logo dels 40 anys de l’AFA, batukada, confetti, xapes del Tomàs i la Tomassa… Increïble!!! Quina cara d’orgullosos que tenien els nostres gegants!!! I quin “aguante els nostres” nens i nenes! 
Una gran ola per tota la família que és la nostra escola! Famílies, AFA, Escola… GRÀCIES A TOTS PER AQUEST ESPECTACULAR CAP DE SETMANA!!!

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website