RECTIFICACIÓ RESULTAT SORTEIG PLAY 4

Us informem que finalment si hi ha hagut papereta guanyadora en el Sorteig de la Play 4 que vam organitzar el passat 19 de Març.

L’explicació d’aquesta rectificació a la publicació que vam fer i en la què comunicàvem que la papereta guanyadora estava entre les que no s’havien venut, és la següent:

Quan des de la Junta de l’AFA vam tenir l’idea d’organitzar el sorteig, no vam tenir la precaució d’informar-nos si el dia 19 de març tant sols es feia el sorteig especial del dia del pare. Varem suposar que al fer un sorteig especial, no es feia cap altre. Realment aquell dia es fan dos sorteigs.

A la carta que es va lliurar  als pares amb fills que fan l’extraescolar de teatre i al nostre butlletí del dia 17 de febrer, especificàvem que el sorteig era l’extraordinari del dia del pare, però a les butlletes i al nostre bloc, no.

Al no especificar a les butlletes que el sorteig al que ens referíem era l’especial, es considera que el número guanyador es el del sorteig ordinari.

La persona que havia comprat la butlleta guanyadora es va possar en contacte amb la vocal de Teatre i després de analitzar la situació, des de la Junta es va decidir que la butlleta guanyadora es la corresponent al sorteig ordinari del dia 19 de març.


La persona compradora no va tenir coneixement, ni podia tenir mitjans  per saber-ho, que el sorteig al que ens referíem era l’especial i per tant tenia dret a rebre el seu premi.

Finalment el passat Divendres 28 de Març,  la vocal de Cultura va fer lliurament de la Play la persona posseïdora de la papereta amb el nombre que corresponia a les tres últimes xifres del Sorteig ordinari” de l’ONCE.

Demanem disculpes per l’error, i prenem bona nota perquè aquest tipus d’errors no es tornin a produir.

El fet que finalment s’hagi fet lliurament de la Play, no afecta en res a que els nostres Alumnes de Teatre, puguin fer el seu Festival de fi de Curs al Teatre del Casal Catòlic, tal hi com estava previst.

Per qualsevol aclariment us podeu dirigir a la Junta enviant un correu electrònic a [email protected]

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website