RENOVACIÓ DE CÀRRECS JUNTA DE L’AFA

Us informem que a l’Assemblea general de l’AFA del proper 1 de Juny hem de renovar els següents càrrecs de la Junta de l’Afa, imprescindibles per a garantir la continuïtat de l’entitat i de les activitats que gestionem:
Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria, Comunicació, Esports i Piscina.
Els càrrecs que escollirem a l’Assemblea del Juny seran confirmats a l’Assemblea general de l’Octubre del 2016 i, segons els nous estatuts de l’AFA FEDAC SANT ANDREU, tindran una durada de 3 anys (fins l’Octubre de 2019), renovables (si es vol) tres anys més.
Les mares i pares que actualment som dins la Junta creiem que la possibilitat de formar-hi part és una oportunitat única per conèixer en profunditat el funcionament de l’Escola on estan creixent i formant-se com a persones els nostres Fills i Filles. Alhora és tot un aprenentatge, tant a nivell personal com familiar, que també permet oferir un servei desinteressat a tota la comunitat educativa del FEDAC Sant Andreu.
És per això que us animem a què, encara que mai no us hagueu plantejat la possibilitat de fer aquest servei, us animeu a pensar en la possibilitat de presentar-vos a ocupar algun dels sis càrrecs que queden lliures, sense els quals, com podeu imaginar, no seria possible dur a terme tota la feina que es fa pel bon funcionament del dia a dia de l’AFA.
Per qualsevol dubte i/o aclariment sobre les tasques i la feina que suposa cadascun dels càrrecs podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu-e a [email protected]. Restem a la vostra disposició pel que calgui!
Veniu a formar part de la Junta de l’Afa!!!

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website