val asostenible novetats

Val sostenible, novetats!

Des de la vocalia d’Aprenem en Verd sabem que podem millorar encara més, aprenem de les accions realitzades que es fan durant el curs i atenem les necessitats de les famílies.

És per això que li donem una volta més al projecte VAL SOSTENIBLE.

La nova operativa d’aquesta iniciativa serà la següent: 

  • Aprofitant l’obertura del despatx de l’AFA els darrers divendres de cada mes, es recollirà la roba al mateix despatx per tal de poder classificar-la. Si en aquell moment la família troba una peça de roba a intercanviar, podrà fer-ho en aquell mateix instant.
  • Si no hi ha talles d’interès, s’entregarà un VAL SOSTENIBLE per peça de roba entregada
  • Només es recolliran xandalls de l’escola actuals

L’intercanvi d’aquest VAL es podrà fer:

  • Al mercat solidari on s’exposaran les peces de roba recollides. 1 VAL= 1 peça de roba
  • A la jornada de Sant Jordi, a intercanviar per un llibre
  • En  cas de tenir 3 VALS o més, es podrà canviar al despatx de l’AFA per algún article sostenible (fins esgotar existències)

Es tracta d’un projecte, partint d’una proposta d’algunes famílies, basat en la recollida de roba esportiva de FEDAC (xandall) que les famílies ja no fan servir i que, per tant, encara es pot aprofitar per altres infants. D’aquesta manera es dóna una nova oportunitat a aquestes peces de roba dins del marc de la sostenibilitat.

Us animem a poder participar en aquesta iniciativa, tot aportant aquella roba que ja no feu servir i a la que segur altres famílies poden donar-ne ús.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website