val sostenible

Val sostenible

Gràcies a la proposta i implicació d’algunes famílies, i veient l’èxit en el darrer mercat solidari, posem en marxa el projecte VAL SOSTENIBLE.

Es tracta d’un projecte basat en la recollida de roba esportiva de FEDAC (xandall) que les famílies ja no fan servir i que, per tant, encara es pot aprofitar per altres infants. D’aquesta manera es dóna una nova oportunitat a aquestes peces de roba dins del marc de la sostenibilitat.

A més, sabent l’esforç que suposa i per tal de poder donar-li continuïtat al projecte, s’entregarà un VAL SOSTENIBLE que es podrà bescanviar en properes accions que es duran a terme durant el curs: Sant Jordi, mercat solidari, etc. No llencis el teu VAL, et caldrà més endavat.

L’operativa d’aquesta iniciativa serà la següent: 

  • Aprofitant l’obertura del despatx de l’AFA els darrers divendres de cada mes, es recollirà la roba al mateix despatx per tal de poder classificar-la
  • S’entregarà un VAL SOSTENIBLE per peça de roba entregada
  • Només es recolliran xandalls actuals 

Us animem a poder participar en aquesta iniciativa, tot aportant aquella roba que ja no feu servir i a la que segur que altres famílies poden donar-ne ús.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website