Mercat solidari de roba esportiva FEDAC

Després de dos anys de confinaments, restriccions, de guardar distàncies… per fi ha arribat el moment de retrobar-nos i de compartir moments en família! 

El 10 de juny se celebra la festa de fi de curs juntament amb l’escola i una de les activitats que farem enguany serà un mercat solidari. Es vendrà la roba esportiva FEDAC (xandall) que les famílies ja no fan servir i que, per tant, encara es pot aprofitar per altres infants. D’aquesta manera es dóna una nova oportunitat a aquestes peces de roba dins del marc de la sostenibilitat.

Aquesta iniciativa sorgeix de la proposta de moltes famílies envers què fer amb aquestes peces de roba i la possibilitat de donar-li una segona o tercera 😉 vida últil.

L’operativa per tal de poder posar en marxa aquesta iniciativa serà la següent: 

  • Durant uns dies concrets es recollirà la roba al despatx de l’AFA per tal de poder classificar-la
  • A la festa del dia 10 hi haurà una paradeta per a que les famílies puguin comprar les peces de roba a un preu simbòlic. Tots els diners recaptats es destinaran al Projecte de l’Anunciata i a la Fundació d’Acció, fundació que ajuda a les famílies vulnerables de les escoles FEDAC. 

Important: per tal de que aquesta iniciativa pugui arribar al màxim nombre de famílies, es limitarà la compra de roba a 3 peces per alumne.

Díes de recollida de roba:

  • Divendres 20 i 27 de maig al despatx de l’AFA de 17:15 a 18:00.
  • En el moment d’entregar les peces de roba es lliurarà un val de descompte per fer-ho servir el dia del mercat solidari, valorant així també l’aportació d’aquestes famílies

Necessitem mans per col·laborar en la recollida i la paradeta! 🤲 Interessats, podeu adreçar un mail a [email protected]

Us animem a poder participar en aquesta nova iniciativa, tot aportant aquella roba que ja no feu servir i a la que segur que altres famílies poden donar-ne ús. Per suposat, també us esperem el dia de la paradeta per a que podeu gaudir de la iniciativa!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website