Novetats a l’escola #AFAEscola

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu, a finals de curs, amb el tancament de comptes aportat per Tresoreria, la Junta de l’AFA analitza el resultat de l’any/curs i aporta una quantitat a l’escola que s’inverteix en necessitats que hi hagi en aquell moment. De vegades cadires i taules, safates i coberts per menjador… Amb el resultat d’aquest curs 2021-22 s’està col.laborant en unes obres de pintura, sufragades conjuntament entre escola i AFA! Ja veureu quin goig farà l’escola a la tornada de les vacances! 

Addicionalment, tal com vam explicar i publicar en l’esborrany de l’acta de l’assemblea del Juny 2022, durant els gairebé 44 anys d’història de l’AFA, les Juntes Directives han gestionat el millor possible les quotes aportades per les famílies, això ha fet que al compte bancari de l’AFA hi hagi un estalvi considerable. L’actual Junta Directiva AFA es va plantejar, a l’inici de curs, destinar part d’aquest estalvi a una inversió especial per l’escola. Després de debatre quina quantitat era la més adient, es va acordar que aproximadament 30.000 euros dels quals disposa l’AFA es destinessin a millorar l’escola. Junt amb l’Equip Directiu es va procedir a estudiar les necessitats de l’escola i es va proposar renovar la instal·lació del Wi-Fi i invertir en millores dels espais exteriors com el pati gran, el pati del segon pis o l’hort i l’espai del terrat.

Doncs tenint en compte el prioritari que era el tema de connexions a l’escola, s’ha agilitzat el començament de la instal·lació de la nova Wifi i ja han començat aquestes millores tècniques també! Fins i tot l’escola ha ampliat la contractació del proveïdor de fibra òptica.

Respecte a la resta d’iniciatives, tant l’Equip Directiu com la Junta directiva de l’AFA hem considerat que s’ha de fer partícips a tota la comunitat educativa del disseny d’aquestes millores, raó per la qual a l’inici del curs vinent es farà un procés participatiu que permetrà decidir entre tots, quines seran aquestes millores. El curs vinent, un cop finalitzat el procés participatiu i ja es disposi dels pressupostos per fer les millores, es farà una Assemblea extraordinària.

Un gran projecte que llencarem al setembre! Esperem que hi participeu totes les famílies!

Atentament,

Junta de l’AFA

#TotsSomAFA

CreaEscola Quality Certificate for Education Website