Ritmes llatins

  • Adults de les famílies de tots els cursos associades a l’AFA.

  • Dimarts de 19 a 20h o dijous de 20 a 21h

De l’1 d’octubre de 2024 al 6 de juny de 2025

  • A l’interior de l’escola, a la sala de música.

RITMES LLATINS (ADULTS):

Aquesta classe va dirigida als adults que tinguin ganes de divertir-se, socialitzar, moure el cos, millorar la seva condició física i col·locació corporal i sobretot, de riure i passar-ho bé. En aquesta hora de dansa ensenyem els ritmes llatins més coneguts com la Salsa, la Bachata, el ChaChaChá, el Merengue, entre d’altres. Es mostra com són les “Ruedas Cubanas” i la gran varietat de passos individuals i en parella que existeixen. Les classes són de manera dirigida, és a dir, el referent es col·locarà davant i els participants darrere seguint els moviments marcats. Però també es mostra i ensenya ball en parella, una activitat més divertida i sociable (no és necessari apuntar-se amb parella).

A la vegada que dediqueu aquesta hora per a vosaltres mateixos, esteu millorant la vostra propiocepció en l’espai i amb la parella, la mobilitat articular, la resistència física, la coordinació de peus i braços i la musicalitat mentres ens divertim i aprenem junts. En resum, tot són avantatges, no pots faltar, anima’t!

S’estableix un nombre mínim de 7 alumnes per grup. En funció del nombre de persones inscrites, poden haver-hi canvis en els dies i horaris dels grups. Es confirmarà la plaça durant la segona quinzena de juny de 2024. En cas que amb les preinscripcions de maig-juny el grup no arribi al mínim d’alumnes, la vocalia confirmarà plaça durant la primera quinzena de setembre.

A final de curs hi haurà un Festival, on els diferents grups presentaran les coreografies practicades durant el curs. Així mateix les poden presentar a altres esdeveniments com pot ser alguna festa del barri, sempre i quan les circumstàncies ho permetin.

Per la festivitat de Sant Jordi (23 abril) i Castaween (31 d’octubre) les activitats extraescolars es poden veure afectades, inclús ser cancel.lades.

Per ordre de data i hora d’inscripció de la sol.licitud.

  • 1 dia setmana 26€/mes

Al rebut de juny s’inclourà un petit import destinat a la compra de vestuari pel festival. En cas que algún alumne no participi al Festival ho haurà de comunicar a la Vocalia de Dansa amb antelació de mínim un mes abans de la data del festival. En cas contrari es cobrarà el cost del vestuari.

ritmos latinos
clipboard-check

Gestionar l’alta de l’activitat

Formulari disponible a la web del AFA. En cas de no poder accedir-hi, contacteu directament amb la vocalia.
clipboard-alert

Gestionar la baixa de l’activitat

Omple el formulari per poder notificar la baixa. Fins el dia 20 del mes en curs perquè sigui efectiva el mes següent.

Notícies Ritmes llatins